Akcijska ponudba!

Obrezovanje žive meje

od2,50 €/m3

 

Košnja trave že

od0,08 €/m2

 

Polaganje travne ruše

od10,00 €/m2

odstranitev stare ruše,
fino planiranje in polaganje nove ruše

 

Cene so brez DDV.
Za več informacij nas pokličite.

Naše poslanstvo

Urejanje vrtov

Človek je že od samega začetka svojega obstoja povezan  z naravo. K razvoju vrtne hortikulture je veliko prispevala že Biblija in v njej vsebovane figure ter predstave rajskega vrta, kjer naj bi vladalo občutje sreče in zadovoljstva tistega, ki v njem prebiva. Priljubljeni so bili vrtovi z nasadi sadnega drevja in pergole, eden izmed vrhuncev umetnosti urejanja vrtov pa so bili labirinti.

Ker živimo v času z vse hitrejšim tempom življenja, skoraj nimamo časa zase in za nam pomembne stvari. Ob koncu napornega dneva se tako radi umaknemo v prostor namenjen počitku, preberemo kakšno knjigo ali pa preprosto uživamo proste trenutke v senčnem kotičku našega vrta.

Obstaja nešteto načinov ureditve vrtov in nešteto rastlin, s katerimi lahko oblikujemo vrt, ki bo lep, skladen in lastniku v ponos ter veselje. Vsaka zunanja ureditev pa potrebuje redno nego in vzdrževanje. Če želimo, da bodo rastline, ki smo jih posadili, uspevale po naših pričakovanjih, jim moramo nameniti dovolj pozornosti in oskrbe.

Naša ponudba je namenjena vsem, ki si želite urejenega vrta, zelenih površin ali okolice, vendar za to nimate dovolj čase. Z vašimi željami in našim strokovnim znanjem lahko skupaj ustvarimo prostor, v katerem se boste počutili udobno in domače.

Dobro znan kitajski pregovor, ki izpoveduje resnico zelo na kratko, pravi:
„Kdor želi biti srečen celo življenje, si naj uredi vrt!“